Sun Sing Suwe Lyrics


Video: No video yet. Post a video for this lyrics

Lyrics:

Di sun sing suwe
kalo ketemu kekasih
Di sun sing suwe mas
nambani kangene ati
Di sun sing suwe
ben padha-padha ayeme
Di sun sing suwe mas
sampai meresap di hati

ora usah isin-isin
atau malu-malu kucing

Kalau roti mas
dikasih madu
aduh enake mas
yo yo rasane
jikalau hati mas
[ Sun Sing Suwe lyrics found on http://lyrics.my ]
sakitlah rindu
disun pacar mas iku jamune (ah moso')

Kalau rumah mas
e mati lampu
tentu saja mas
gelap gulita
jikalau lama mas
ora ketemu
tentu saja mas
rindu membara

S tiga iku tambane
S tiga iku jamune